Hudobno-dramatický tábor

Hudobno-dramatický tábor

Pozývame Vás milé deti k nám do školy aj počas prázdnin. Pripravujeme pre Vás špeciálny rozprávkový program, ktorý je spracovaný ako dramaticky, tak aj hudobne. Zažijeme spolu s našimi učiteľmi – animátormi veľa zábavy, spoznáme sa s novými kamarátmi, prejdeme si hereckým a hudobným tréningom a zahráme si spolu pre Vašich rodičov krásne predstavenie.

Tábor prebieha ako prímestský a koná sa v spolupráci s Mestom Trnava a TOS od 15. 08. – 19. 08. 2022. Deti prídu ráno o 8.00 h. do školy Gaudia na Františkánskej 2, Trnava. O 17.00 hod. si ich prídete do školy vyzdvihnúť. Počas pekného počasia budeme pokračovať na nádvorí Domu hudby M. Sch. Trnavského, kde bude prebiehať denný program, obedy sú pre deti zabezpečené. V strede týždňa plánujeme výlet za kultúrou do Bratislavy, vtedy deťom nabalíte suchý obed. V piatok popoludní o 16.00 h. bude predstavenie pre Vás rodičov a známych na nádvorí Domu hudby. To bude aj naša bodka za táborom.

Prihlasovanie tu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQbGOS7VYtsy5uWpB3mfTGCxfd4JISNrjcnh28ZfbGGY0DFw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0